Головна » 2018 » Июнь » 19 » Звіт директора про підсумки роботи Свалявського професійного будівельного ліцею в 2017/2018
09:46
Звіт директора про підсумки роботи Свалявського професійного будівельного ліцею в 2017/2018

19 червня 2018 року відбувся звіт директора про підсумки роботи Свалявського професійного будівельного ліцею в 2017/2018 навчальному році та основні завдання на 2018/2019 навчальний рік.

Присутні - 71 особа

Порядок денний

Вибори голови і секретаря зборів.

Звіт директора про підсумки роботи Свалявського професійного будівельного ліцею в 2017-2018 н.р. та основні завдання на 2018 -2019 н.р.

Обговорення звіту.

Вибори лічильної комісії. Результати голосування.

І Слухали

Голову профспілкового комітету Мелеша Г. А., який оголосив про відкриття зборів колективу Свалявського професійного будівельного ліцею та запропонував обрати голову та секретаря зборів. Викладач Гештень Надія Федорівна запропонувала обрати головою зборів майстра виробничого навчання Дрозда Івана Івановича та секретарем викладача Губаній Тетяну Андріївну.

Голосували. Одноголосно.

ІІ Слухали

Звіт директора Свалявського професійного будівельного ліцею Гуловича М.І.

Звітував із наступних питань: загальна характеристика ліцею; організація навчально-виробничого та навчально-виховного процесу; виконання обсягів державного замовлення; фінансово-господарської діяльність; стан матеріально-технічного забезпечення закладу; організація навчально-методичної роботи; якісний склад педагогічних працівників; наявність колективного договору та його виконання; дотримання вимог нормативно-правових актів щодо створення та забезпечення умов праці працівників; стан виконавської дисципліни; зупинився на основних завданнях діяльності у 2018-2019 навчальному році.

/Звіт додається/

ІІІ Слухали

Обговорення звіту

Виступили:

Легеза К.Ю., практичний психолог, відмітила, що працює в колективі недавно, але вже змогла оцінити переваги своєї роботи в ліцеї, бо при хорошому керівникові і працюється краще. Пріоритетним завданням роботи психолога було спрямування на збереження психологічного здоров’я учнів. Систематично проводились профілактичні бесіди з учнями і батьками, різні позакласні заходи. Михайло Ілліч, як директор, сприяв у їх проведенні. Роботу директора вважаю відмінною.

Дарчі О.І., майстер в/н, який відмітив, що Гулович М.І.- добрий господар. Це видно із стану навчального корпусу, майстерень: закуплено нове обладнання, продовжується робота по зміцненню навчально-матеріальної бази майстерень та кабінетів. Якщо заклад не лише працює, але розвивається і оновлюється, це свідчить про те, що директор на своєму місці.

Запропонував вважати роботу директора задовільною.

Іванова Н.О.- викладач української мови і літератури сказала, що за звітній період зроблено багато у всіх напрямках і на високому рівні. Михайло Ілліч—людина інноваційного спрямування. Вимогами часу є запровадження новітніх технологій в навчально-виховний процес, покращення і осучаснення матеріально-технічної бази кабінетів.

Попович М.М. - викладач іноземної мови відмітила, що працює лише рік, але вже встигла помітити багато позитивного у роботі директора. Михайло Ілліч в курсі всіх справ, контролює проведення уроків і всіх позакласних заходів, але не за для пошуку недоліків, а з метою покращення роботи всього навчально-виховного процесу. Працелюбність, вимогливість, особистий приклад директора є запорукою хорошої роботи всього колективу. Михайло Ілліч намагається створити всі умови для реалізації покладених завдань, для самореалізації кожного члену колективу, реагує на всі проблеми і їх вирішення.

Дувалко О.О., викладач іноземної мови, сказала, що вона давно працює в цьому колективі, отож добре знає про традиції колективу, про вимогливість директора, про його надзвичайну працьовитість. Відмітила, що Михайло Ілліч хороший господарник, нічого не залишає без уваги, навіть дрібниці. Відповідальний, творчий, наполегливий у досягненні мети. Любить свою роботу, піклується про учнів, про працівників, намагається створити належні умови праці і навчання. Лідер за натурою і веде за собою колектив. Дипломат, який вміло врегульовує всі конфлікти. Бізнесмен і господарник. Вихователь і координатор всієї діяльності педагогічного і учнівського колективу ліцею, надихає наш колектив на нові успіхи. Творчий, натхненний, самовідданий, не байдужий. Народна мудрість каже, що якщо людина планує працювати десять років – садить пшеницю, якщо п’ятдесят – садить сад, якщо сто – виховує нове покоління. Це про нашого директора.

Запропонувала вважати роботу директора відмінною.

Бобаль Г.І.- майстер виробничого навчання, наголосила, що Михайлу Іллічу притаманні організаторські здібності, високий професіоналізм. Добрий, чуйний, справедливий, працьовитий, дисциплінований сам і вимагає того ж від інших. Компетентний у всіх питаннях навчально-виробничої та виховної роботи. Все бачить своїм хазяйським оком, все встигає, все держить під контролем. Дбає про благоустрій навчальних приміщень та території ліцею. Багато зроблено в плані ремонтів і реконструкції ліцею. Виробничий процес, надання послуг населенню теж під його постійним контролем.

Директор вміє спонукати колектив до праці, вміє налагодити колективну роботу в ліцеї, добивається, щоб кожний працівник виконував свої функціональні обов’язки. Під його керівництвом пройдено атестацію навчального закладу, ліцензованих професій. Висловила побажання, щоб Михайло Ілліч працював і далі.

Запропонувала вважати роботу директора задовільною.

За результатами голосування одноголосно визнати роботу директора Свалявського професійного будівельного ліцею Гуловича М.І. за звітній період задовільною.

 

Категорія: Новини | Переглядів: 572 | Додав: morishka25 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar