Головна » 2018 » Март » 26 » Виховна година до Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом.
10:11
Виховна година до Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом.

Виховна година «Квітни, а не хворій».

 За рішенням Всесвітньої організації охорони здоров’я по всьому світу 24 березня відзначають День боротьби з туберкульозом. Метою Всесвітнього дня є проінформувати про глобальну епідемію туберкульозу якомога більше людей і дати всім зрозуміти, що чинити опір цій хворобі можливо і потрібно.

В конференц - залі ліцею до Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом було проведено виховну годину «Квітни, а не хворій», для учнів групи №18, 4, 22. Практичний психолог ліцею разом з бібліотекарем розповіли учням про туберкульоз, основні шляхи поширення цього захворювання, його профілактику і лікування. Звертаючись до присутніх наголосили на тому, що наше здоров'я - в наших руках. Вчасний профілактичний огляд, дотримання правил гігієни, здоровий спосіб життя - запорука гарного здоров'я. Були показані презентації та відеофільми: «Знай, стережись, не бійся», «Туберкульоз та суспільство », «Туберкульоз- історія, форми та розповсюдження» зроблені буклети з інформацією про хворобу, шляхи її передачі та способи лікування, та біла ромашка на якій вказані цікаві факти про страшну недугу, виготовлена психологом ліцею. Під час проведення заходу для учнів була представлена книжкова виставка на цю тематику.

  $IMAGE1$

Туберкульоз хоч і є інфекційним захворюванням, але він виліковний. Головне – вчасно звернутися до лікаря, хоча б один раз на два роки проходити профілактичне флюорографічне обстеження і дотримуватися елементарних правил гігієни.

Тому ще раз хотілося б підкреслити:

«Бережіть власне здоров’я!»

Виховну годину провели психолог ліцею Легеза К.Ю та бібліотекар Калій В.М. 

Переглядів: 898 | Додав: morishka25 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar