Головна » 2018 » Май » 17 » Участь у обласному профорієнтаційному вернісажі «Робітнича професія – крок до успіху»
09:23
Участь у обласному профорієнтаційному вернісажі «Робітнича професія – крок до успіху»

17 травня 2018 року Свалявський професійний будівельний ліцей прийняв участь у профорієнтаційному вернісажі «Робітнича професія – крок до успіху» серед закладів професійної (професійно-технічної) освіти Закарпатської області, який проходив на площі Народній перед обласною державною адміністрацією.

На вернісажі ПТНЗ продемонстрували свої кращі надбання, презентували вироби, виготовлені у навчально-виробничих майстернях, на гуртках технічної та художньої творчості, знайомили з переліком послуг населенню у формі альбомів, іншої рекламної продукції.

На відкритті святкового заходу були почесні гості: голова обласної державної адміністрації Г. Москаль, голова обласної ради М. Рівіс, представники роботодавців, соціальних партнерів.

Учасниками дійства були також Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти, обласний центр зайнятості, Управління Держпраці, Головне територіальне управління юстиції. Окрім того на вернісаж були запрошені учні випускних класів загальноосвітніх навчальних закладів Ужгорода та Ужгородського району, котрі мали можливість ознайомитися з найбільш затребуваними на ринку праці робітничими професіями і побачити цікаві майстер-класи.

Категорія: Новини | Переглядів: 566 | Додав: morishka25 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar