Головна » 2020 » Февраль » 24 » Створено сучасний кабінет фізики в Свалявському професійному будівельному ліцеї
15:21
Створено сучасний кабінет фізики в Свалявському професійному будівельному ліцеї

 

  Актуальним напрямом модернізації та інноваційного розвитку природничо-математичного, гуманітарного профілів освіти виступає STEM-орієнтований підхід до навчання, який сприяє популяризації інженерно-технологічних професій серед молоді, їх здатності і готовності до розв’язання комплексних задач, критичного мислення, творчості, співпраці, управління, здійснення інноваційної діяльності, формуванню стійкої мотивації у вивченні дисциплін.

   В нашому закладі вже зроблені перші кроки впровадження елементів системи навчання STEM. У лютому 2020 року завершена робота зі створення оновленого кабінету фізики. В кабінеті проводяться уроки з використанням VR-технологій ( шолом віртуальної реальності), функціонують 3D принтер, сучасні пристрої для лабораторних робіт.

Використовуючи елементи STEM-технології викладач створює для учнів такі можливості, які дозволяють їм бути більш активними, зацікавленими у власній освіті.

    Оформлення кабінету фізики в ліцеї дозволяє створити певну лабораторію , а саме осучаснений формат кабінета природничо-математичної підготовки. STEAM-підхід змінить погляд на навчальний процес, роблячи акцент на практичних здібностях, де учні розвивають свій творчий потенціал, силу волі та вчаться співробітництву з іншими.

   Отже STEM-світа як потужний засіб формування дієвих компетентностей учнів на уроках, сформує у них новий тип мислення, потрібний для того, щоб бути конкурентоспроможними на сучасному ринку праці.

Категорія: Новини | Переглядів: 346 | Додав: liceumsv1171 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar