Головна » 2018 » Май » 16 » Проведення профорієнтаційної роботи
14:46
Проведення профорієнтаційної роботи

       16 травня 2018 року Лявинець Л.В., Попович Н.Ю та Попович М.М. відвідали c.Чинадієво, с.Негрово, с.Дунковиця, с.Кам’янське з метою проведення профорієнтаційної роботи серед учнів 8-х та 9-х класів. Де провели бесіди з адміністрацією шкіл, вчителями та класними керівниками. Дирекція та вчителі зустріли нас доброзичливо.

      Представники ліцею розповіли про правила прийому учнів у 2018-2019 навчальному році, докладно ознайомили з кожною професією, розповіли про зарахування трудового стажу учневі на час навчання в ліцеї, про наявність відремонтованого гуртожитку (в разі необхідності) та їдальні, а також про стипендію та премії. Додали також, що після завершення навчання, наші випускники мають право вступати у вищі навчальні заклади для подальшого навчання. Було роздано розроблені рекламні листи, де були перераховані спеціальності та вся необхідна документація для вступу у Свалявський професійний будівельний ліцей із зазначенням наших контактів і контактних даних самого ліцею.

    Також було сказано декілька слів про специфіку навчання. Зокрема, про те, що всі учні мають можливість закріпити набуті теоретичні знання на уроках виробничого навчання та під час проходження виробничої практики. Було згадано про допомогу у працевлаштуванні наших випускників згідно професії. Розповідь супроводжувала відеопрезентація, в якій детально було представлено кожну професію і наочно показана матеріально-технічна база ліцею.

Категорія: Новини | Переглядів: 598 | Додав: morishka25 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar