Головна » 2017 » Декабрь » 13 » План
09:24
План

В понеділок, 11 грудня, в рамках тижня математики, фізики та інформатики викладачем Лакатош В.М. в групі № 18 проведено відкритий урок з фізики на тему: «Імпульс тіла. Закон збереження імпульсу», метою якого було познайомити учнів з даними поняттями, дати уявлення про сутність закону збереження імпульсу. Подання нового матеріалу супроводжувалося експериментами та мультимедійною презентацією.

12 грудня 2017 року в рамках тижня математики, фізики та інформатики викладачем Дьолог В.В. в групах № 25 та № 22 проведено усний журнал «Наукою одержимий» присвячений пам’яті М. П. Кравчука - відомого українського математика ХХ століття, праці якого з вищої алгебри, математичного аналізу, теорії диференціальних та інтегральних рівнянь, теорії ймовірностей та математичної статистики ввійшли в скарбницю світової науки.

Метою заходу було ознайомити  учнів  з  життям  і  науковою  діяльністю  М. П.  Кравчука; сприяти розвитку полікультурних  і комунікативних компетентностей учнів; стимулювати  зацікавленість  математикою;  сприяти вихованню моральних якостей громадянина  і  патріота.

Усний журнал супроводжувався мультимедійною презентацією,  наприкінці учні переглянули фрагменти фільму «Світ знає, що Він – українець».

Категорія: Новини | Переглядів: 518 | Додав: liceumsv1171 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar