Головна » 2021 » Апрель » 22 » Натиснути тут!
13:53
Натиснути тут!

на тему «Створення сучасного освітнього середовища з предмета «Охорона праці» як передумова формування професійної компетентності майбутніх кваліфікованих робітників».

Викладач спецдисциплін Пліхта Антоніна Антонівна виступила із доповіддю на тему «Вдосконалення змісту та підвищення ефективності викладання предмета «Охорона праці» шляхом використання сучасних засобів навчання».

Зміст професійно-технічної освіти у розрізі вивчення предмета «Охорона праці» має бути випереджальним, постійно оновлюватися, вдосконалюватися з урахуванням динамічних змін у науці, економіці, техніці виробництві та орієнтуватися на новітні технології.

Вдосконалення змісту предмета «Охорона праці» шляхом створення сучасних новаторських засобів навчання, на основі використання інформаційно-комунікаційних  комп’ютерних технологій дає можливість здобувачам професійно-технічної освіти  отримати ефективні, практичні, мобільні, стійкі знання.

В умовах розвитку  постіндустріального інформаційного суспільства неможливо уявити освітній процес без інформаційно-комунікаційного супроводу. Сьогодні комп’ютер, сучасні гаджети – це універсальні засоби, їх можна застосувати як калькулятор, тренажер, засіб контролю й оцінки знань, засіб моделювання задач.

У своїй професійній  діяльності викладач Пліхта А.А. широко використовує можливості  Інтернет-ресурсів,  як глобальної потужної інформаційної мережі, що об’єднує науковий, практичний сучасний  досвід, розробляє та впроваджує інноваційні засоби навчання у формі електронних навчальних посібників, один з яких  презентувала на Всеукраїнському вебінарі.

 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 291 | Додав: liceumsv1171 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar