Головна » 2019 » Май » 31 » Книжкова виставка та бесіда з учнями на тему «Весь світ кидає палити, а ти?»
07:46
Книжкова виставка та бесіда з учнями на тему «Весь світ кидає палити, а ти?»

Учні ознайомилися  з літературою,  про історію тютюну, вплив куріння на організм людини, шкідливий вплив тютюнопаління на спосіб життя та здоров'я молоді.

Було розказано про негативний вплив тютюну на здоровя не лише того, хто палить, але й оточуючих; про ризик розвитку залежності від тютюну, набуття нових та ускладнення наявних захворювань.; паління серед підлітків та учнівської молоді; як виховувати у дітей бережливе ставлення до свого здоров’я; про згубний вплив тютюнокуріння на організм людини. Позбутися шкідливої звички непросто. На щастя, є чимало випробуваних способів кинути палити і почати здоровий спосіб життя. Єдине «але» – немає універсального методу, котрий підійшов би всім і кожному. Тому потрібно вибрати для себе спосіб чи поєднання способів, які будуть дієвими саме для вас.

Дорогі дівчатка та хлопчики! Нам  дуже хочеться, щоб ви були щасливі. Цим бажанням зумовлена і наша сьогоднішня розмова, мета якої застерегти вас від гірких помилок. Їх часто допускають і не лише в юності. Але є ж помилки, які хоч і не легко, все ж можна виправити. І є помилки фатальні, невиправні, які можуть покалічити долю, позбавити людського щастя. Тому ми  вас закликаю цінувати й берегти себе. Глибоко задумайтесь над усім, що ви сьогодні почули. Будьте здоровими, розумними, красивими. Хай вами пишаються ваші батьки і вчителі, захоплюється друзі, хай усі поважають вас за розум, культуру, гідність, чесність.

Бережіть своє здоров'я і здоров'я своїх близьких.

Категорія: Новини | Переглядів: 461 | Додав: liceumsv1171 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar