Головна » 2019 » Апрель » 12 » ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ!
14:42
ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ!

Отож, 12 квітня ліцей гостинно зустрів учнів шкіл Свалявського району та наближених до Сваляви районів області.

Гості ознайомились з матеріально-технічною базою ліцею, навчальними кабінетами, майстернями, комп'ютерними лабораторіями, спортивним та актовим залами тощо.

У фойє адміністративного корпусу було оформлено виставку технічної творчості учнів ліцею, на якій були представлені експонати виготовлені учнями як в майстернях, так і на гуртках технічної та художньої творчості.

Бажаючі мали можливість спробувати себе в професії «Електрогазозварник» здійснюючи елементи зварювання в імпровізованій кабінці, яка була змонтована в фойє ліцею.

Після перегляду виставки всі присутні були запрошені до актової зали ліцею на концертну програму. Із вступним словом виступив директор ліцею О.В.Власик. Він розповів про історію навчального закладу, правила прийому до ліцею та спеціальності, проходження виробничої практики та працевлаштування, наголосив про запровадження нових професій.

З метою зорієнтування учнів, щодо вибору майбутньої професії, активізувати молодь на опанування професій, що мають попит на ринку праці, розширити уявлення учнів про престижність робітничих професій, сформувати позитивне ставлення до них виступила директор Свалявської філії Закарпатського обласного центру зайнятості Івановчик Г.Є.

На даний захід були запрошені й роботодавці які також наголосили на престижності робітничих професій та запропонували провести екскурсії для учнів шкіл на підприємствах, які представляли.

Гості мали можливість переглянути відеоролик про ліцей, презентацію професій, які готує навчальний заклад, подивитись виступи учнівських колективів. На завершення концертної програми учениця ліцею Заверюха Катерина виконала пісню «Вибір є».

Народна мудрість говорить: щасливий той, хто радісно йде на роботу і з радістю повертається додому. Але, щоб іти радісно на роботу, треба отримувати від неї задоволення. «Є в світі істина проста: жити в роботі й досягати мрію», - говорив П.Тичина. Хочемо побажати всім випускникам шкіл знайти свій шлях у житті, зробити правильний вибір, здійснити всі задумані проекти.

Любі випускники, Свалявський професійний будівельний ліцей завжди чекає на вас!

    

    

    

   

 

 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 575 | Додав: liceumsv1171 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar