Головна » 2019 » Февраль » 6 » День безпечного Інтернету 2019.
19:49
День безпечного Інтернету 2019.

5 лютого 2019 року у світі та Україні відзначається День безпечного Інтернету. Інтернет змінив світ навчання, бізнесу, стосунків та навіть дитинство стало іншим. Із наймолодшого віку діти отримують у подарунок смартфон, та чи знають батьки, вчителі та діти, які існують ризики в інтернеті та як не стати їх жертвою?

З метою підвищення освіченості учнів з питань безпечного використання цифрових технологій долучилися до 45-хвилинного уроку, який транслювався на YouTube каналі Спільноти Програми Академій Cisco в Україні.
Учасники прослухали доповіді експертів за темами:
- «Кібер-атаки та Інтернет-шахрайство»;
- «Соціальна інженерія: як хакери використовують вразливості людей».

Окрім того, майстром виробничого навчання Курчак М.Д., проведено виховну годину на тему: «Інтимні селфі в Інтернеті – жарт чи ризик?». Мета уроку захистити підлітків від сексуальних ризиків в Інтернеті, обговорити з учнями таку актуальну і непросту тему як інтимні фото в інтернеті, до яких небезпечних та негативних наслідків вони можуть призвести у реальному житті.

Матеріали уроку було розроблено Дьяковою Анастасією, національним експертом із захисту дітей від насильства в офісі Уповноваженого Президента з прав дитини, спільно з видавництвом «Ранок», кіберполіцією Києва та ювенальною превенцією України

Категорія: Новини | Переглядів: 472 | Додав: morishka25 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar