Головна » 2019 » Май » 17 » Книжкова виставка та цікаві факти про музей.
08:34
Книжкова виставка та цікаві факти про музей.

Цікаві факти

 

Не занудьгуєш: 10 найдивніших музеїв світу

Музей волосся (Туреччина, Аванос) ...

Музей брехні (Німеччина, Кюріц) ...

Музей розбитих сердець (Хорватія, Загреб) ...

Музей макаронів (Італія, Парма) ...

Підводний музей (Мексика, Канкун) ...

Музей сніжинок (Японія, острів Хоккайдо) ...

Музей танцю (Швеція, Стокгольм)

 

Якщо ви думаєте, що музей — це нудний заклад, в якому виставляються різні старовинні речі, то поспішаємо вас переконати — це не так.

У світі існує безліч цікавих і незвичайних музеїв, про існування яких ви навряд чи могли навіть підозрювати. Ось деякі цікаві факти про музеї.

Наприклад, в Лондоні, в замку «Лідс» є «Музей собачих нашийників». Колекція нашийників, яка виставлена ​​в музеї, є унікальною, а всі експонати належали собакам, які жили на території цього замку.

У штаті Массачусетс, що в США, є «Музей поганого мистецтва». Всі виставлені експонати навряд чи можна віднести до мистецтва, настільки неймовірними і навіть абсурдними вони є. Сам музей включає в себе всього два приміщення-павільйону, максимальне число експонатів дорівнює 40. В архіві «Музею поганого мистецтва» зберігається ще близько 400 експонатів.

Через нестачу площ для виставки всіх експонатів, колекції періодично змінюються, до того ж вельми популярні виїзні виставки цього музею.

Свій унікальний музей є в Амстердамі — «Музей-Тіло». Він точно імітує тіло людини. Сам музей має вигляд макета людини, висотою 35 метрів. Він оснащений вельми точними імітаціями всіх процесів людського організму. Будь-який відвідувач може доторкнутися до експонатів цього незвичайного музей і таким чином дізнатися всю правду про життєдіяльність людського тіла. Фішкою музею є те, що крім візуального ефекту, відвідувачі отримують також звукові і чарівні доповнення, що дозволяють створити повністю реальну картинку.

У місті Нью-Делі (Індія) є «Музей Туалетів». Як можна здогадатися з назви, експонатами тут виступають туалети в різні епохи часу. Також тут можна знайти унікальну документацію про те, як розвивалася сантехніка в різні періоди історії людства.

 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 441 | Додав: liceumsv1171 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar