Головна » 2021 » Сентябрь » 13 » 08.09.2021
14:26
08.09.2021
08.09.2021 року майстрами виробничого навчання Плоскіною Е.С, Туряницею Н.П., класним керівником Івановою Н.О. та учнями групи №7 у рамках програми виробничого навчання було проведено екскурсію до готельно-ресторанних комплексів «Reikartz Карпати», «Жди ня Єво» та «Смерековий двір».
               Керуючою готелю ««Reikartz Карпати» Маряною Безега було проведено екскурсію територією закладу. Учні відвідали рецепцію готелю, ознайомилися з комп’ютерною програмою реєстрації відпочиваючих та правилами роботи і дрес-кодом адміністратора і портьє мережі готелів «Reikartz», відвідали ресторан, подивилися на специфіку роботи за концепцією «Шведський стіл», а також мали змогу побачити роботу лікувально-оздоровчого комплексу, де відвідали плавальний басейн, терасу для відпочинку, кабінет з фітобочкою та ін. Наприкінці зустрічі пані Мар’яна відповіла на  всі запитання учнів.
              Також учні ознайомилися з іншими відпочивально-ресторанними закладами, які знаходяться на території смт.Жденієво, розпитали про специфіку роботи у їх власників, про високі і низькі сезони, про особливості роботи адміністратора у подібних закладах.  
 
 
 
 
 
Категорія: Новини | Переглядів: 243 | Додав: liceumsv1171 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar