Головна » 2021 » Февраль » 17 » З 15 по 17 лютого 2021 року
15:56
З 15 по 17 лютого 2021 року

З 15 по 17 лютого 2021 року на базі Навчально-практичного центру електротехнічних технологій Свалявського професійного будівельного ліцею пройшли  стажування майстри виробничого навчання з професій «електромонтажник з освітлення та освітлювальних мереж», «електромонтажник силових мереж та електроустаткування», «електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування».

Відповідно до програми стажування навчання проходило у два етапи: дистанційний та  очний. Під час дистанційного етапу за допомогою хмарної платформи ZOOM слухачі отримали теоретичні відомості про інноваційні тенденції з використання електроенергії та сучасні методи керування силовим електрообладнанням.  

Очний етап стажування проходив 16-17 лютого 2021 року у НПЦ електротехнічних технологій Свалявського професійного будівельного ліцею. Педагогічні працівники мали змогу поспілкуватися з керівником Свалявського РЕМ ПАТ «Закарпаттяобленерго» Островкою Іваном Васильовичем, який ознайомив присутніх з сучасним станом  електромереж району, проблемами електропостачання регіону та шляхи їх вирішення, озвучив вимоги з підготовки сучасного  кваліфікованого робітника електротехнічних професій.

Окрім того майстри виробничого навчання взяли участь у майстер-класі, який провів представник Української електротехнічної Корпорації АСКО-УКРЕМ. Всі учасники ознайомилися з  характеристиками та перспективами застосування електрокомпонентів. Їм були продемонстровані контактори, магнітні пускачі та компоненти систем захисту, а також сучасні освітлювальні прилади.

Майстри виробничого навчання практично виконували монтаж з′єднувальної кабельної муфти, вивчили  будову і принципи роботи  сучасних апаратів автоматичного та дистанційного керування освітлювальної електроустановки.

Навчально-практичний центр забезпечив  слухачам організаційний та технічний супровід, надав сучасне обладнання та всі необхідні матеріали.

За результатами навчання всі учасники отримали сертифікати від лідера ринку електротехнічної продукції АСКО-УКРРЕМ

Наприкінці директор Свалявського професійного будівельного ліцею Олександр Власик привітав слухачів з  успішним опанування програми стажування та вручив довідки встановленого зразка. Це сприятиме професійному зростанню майстрів в/н, поглибленню їх знань, умінь і навичок, необхідних для здійснення якісної підготовки сучасних кваліфікованих робітників.

 

Категорія: Новини | Переглядів: 276 | Додав: liceumsv1171 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar