Головна » 2018 » Март » 23 » Зустріч з поетами-земляками.
19:27
Зустріч з поетами-земляками.

 Виховний захід «Поезія – це свято, що грає музикою» був приурочений до всесвітнього дня поезії. На свято були запрошені наші поети-земляки Іван Фотул  та Лариса Андрела. Всі присутні мали змогу послухати збірки Івана Фотула.  Його витончений гумор, смішинки, як і слова, фрази, стиль та вся, зрештою, поезія – мають свій шарм і зваблять усякого читача далеко за горизонтом рідного краю. Спілкуватися з Іваном Фотулом не тільки цікаво, але й корисно та відповідально. Читали бібліотекарі із збірки В.Кобаля «Приспані тривоги», С.Сороки «Промінь любові», М.Турка «І запах хліба і смак води», Л.Андрела «Дивосвіт світання».
Поети розповіли всім запрошеним  про свої майбутні плани, перші вірші. Учні  з радістю спілкувалися з авторами, слухали їхні твори. Зустріч  була щирою і неймовірно емоційною.
Головна мета зустрічі – знайомство дітей з новими творами письменників, залучення їх до читання, на  яскравому прикладі того, яку роль  книга зіграла в  житті особистості. І як же не сказати  про естетичну насолоду учнів від спілкування з поетами-земляками.

Категорія: Новини | Переглядів: 505 | Додав: liceumsv1171 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar