Головна » 2018 » Май » 4 » Виховна година на тему «Пожежа відбирає найдорожче: причини, наслідки, заходи запобігання».
12:27
Виховна година на тему «Пожежа відбирає найдорожче: причини, наслідки, заходи запобігання».

4 травня 2018 року в рамках тижня безпеки життєдіяльності викладачем курсу охорони праці Пліхтою А.А. у групі №25, ІІ курс (професія обліковець з реєстрації бухгалтерських даних, оператор комп’ютерного набору) проведено виховну годину на тему «Пожежа відбирає найдорожче: причини, наслідки, заходи запобігання».

Виконуючи завдання на випередження, учні дослідили статистику загиблих і травмованих в Україні внаслідок пожеж у 2017 – 2018 роках. Проаналізували запропоновані викладачем відеоматеріали «Наймасштабніші пожежі в Україні 2017 року», разом із медіа каналом 1+1 провели розслідування пожежі в дитячому спортивному таборі «Вікторія», торгово-розважальному центрі «Зимова вишня» (Росія, Кемерово). Під час аналітичної дискусії визначили причини трагічних наслідків та невиправданих смертей дітей і дорослих.

Актуалізували опорні знання з курсу «Охорона праці»: організаційні та технічні протипожежні заходи, інструктажі, види та використання первинних засобів пожежогасіння, види вогнегасників та їх практичне застосування, правила пожежної безпеки, евакуації, поведінки під час пожеж у навчальних закладах, підприємствах, побуті.

Техногенні катастрофи відбирають найдорожче. Виховуємо відповідальність кожного громадянина за безпеку життєдіяльності.

Категорія: Новини | Переглядів: 563 | Додав: morishka25 | Рейтинг: 1.7/3
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar