Головна » 2018 » Июнь » 27 » В ліцеї пролунав останній дзвінок.
21:23
В ліцеї пролунав останній дзвінок.

27 червня 2018 року в ліцеї пролунав останній дзвінок. Цей день назавжди запам’ятається і для наших випускників, які прийшли на свою останню ліцейну лінійку.

Першим з вітальним словом до учасників урочистого дійства звернувся директор ліцею, Михайло Ілліч. Він побажав випускникам професійної реалізації та щасливої дороги. Також директор школи нагородив подяками та грамотами переможців конкурсів та змагань.

“Сподіваюся, що знання та вміння, отримані у стінах рідної школи, стануть для вас надійною опорою. А ми завжди будемо раді бачити вас, радіти вашим успіхам. Нехай кожен із вас знайде свою дорогу в житті, адже саме від молоді залежить, якою буде Україна завтра”.

З напутнім словом до учнів виступив Протоієрей отець Роман. Він наголосив, що сьогоднішнє свято - радісне й сумне водночас, бо для випускників - це початок дорослого життя, завершення безтурботного дитинства.

Потому випускники загадали бажання і пустили у небесну блакить повітряні кульки, а про завершення навчального року для усіх присутніх сповістив останній дзвінок.

 

Категорія: Новини | Переглядів: 565 | Додав: morishka25 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar