Головна » 2018 » Сентябрь » 27 » Участь у обласному масовому профорієнтаційноому заході для учнівської молоді «Країна професій ПрофіКемп»
21:20
Участь у обласному масовому профорієнтаційноому заході для учнівської молоді «Країна професій ПрофіКемп»

26 вересня 2018 року, Свалявський професійний будівельний ліцей прийняв участь у обласному масовому профорієнтаційноому заході для учнівської молоді «Країна професій ПрофіКемп», організаторами якого є Закарпатський обласний центр зайнятості разом з Департаментом освіти і науки облдержадміністрації та обласною бібліотекою для дітей та юнацтва.

Захід проходив у Сваляві на базі районного будинку культури. Участь в урочистостях взяли представники влади, закладів освіти, бібліотек, роботодавці, керівництво та фахівці служби зайнятості, учнівська молодь, всього близько 300 осіб.

Наш навчалий заклад представив виставку робіт, які учні виготовили нагуртках технічної та художньої творчості під керівництвом своїх наставників.

Мета проведення акого заходу: сприяти підвищенню професійного інтересу молоді до кар’єри в туристично-рекреаційній сфері; ознайомити школярів зі світом професій та спеціальностей в туристичній індустрії, які є перспективними та актуальними на сучасному ринку праці регіону

Категорія: Новини | Переглядів: 531 | Додав: morishka25 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar