Головна » 2019 » Декабрь » 9 » Профорієнтаційний урок з елементами тренінгу для учнівської молоді Свалявської гімназії
14:21
Профорієнтаційний урок з елементами тренінгу для учнівської молоді Свалявської гімназії

Метою даного заходу стало привернення молоді до актуальних на ринку праці робітничих професій. Під час уроку-тренінгу діти дізналися про типи професій,формулу вибору професії: Хочу-Можу-Треба,розглядали ситуації,що стосуються професійного вибору,класифікували професії за приналежністю до нових та застарілих.Особливу зацікавленість у них викликала вікторина "Світ професій",під час якої учні жваво відповідали на запитання,що стосуються професій та усвідомили,який він насправді великий,цей світ професій,адже їх налічується більше 40 тисяч видів.

У свою чергу, Марія Василівна розповіла дітям про робітничі професії,які можна здобути в Свалявському професійному будівельному ліцеї.Вона зауважила,що коли людина вміє працювати руками і є професіоналом своєї справи,то вона завжди буде зайнята і зможе за короткий час заробити ту саму суму грошей,як,наприклад,юрист. З даним ствердженням погодилися всі учні,і навіть вчителі,які були присутні на заході.

Маємо сподівання,що спільними зусиллями допоможемо скерувати учнів на вибір потрібної професії,яка буде приносити користь та задоволення,моральне та матеріальне.

Категорія: Новини | Переглядів: 383 | Додав: liceumsv1171 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar