Головна » 2019 » Декабрь » 10 » «ПЕРША СХОДИНКА ДО МРІЇ. ПРЕСТИЖ РОБІТНИЧИХ ПРОФЕСІЙ»
16:38
«ПЕРША СХОДИНКА ДО МРІЇ. ПРЕСТИЖ РОБІТНИЧИХ ПРОФЕСІЙ»

Усіх їх об’єднувала одна спільна турбота – підготовка учнів до свідомого вибору майбутньої професії із врахуванням індивідуально-психологічних особливостей учнів та підняття престижу робітничих професій, зокрема тих, за яким навчають у ліцеї.
Фахівець з профорієнтації при виборі професійного шляху радила школярам керуватися основним правилом. Його формула складається з триєдиного: “Хочу – можу – треба”. Тобто, поєднувати свої бажання з власними здібностями, знаннями, навичками, станом здоров’я і, що дуже важливо, попитом на ринку прація. А задля виявлення професійних інтересів і нахилів, кожному з учнів запропонували відвідати Свалявську районну філію для проходження психодіагностичного тестування.
Викладачі Свалявського професійного будівельного ліцею провели презентацію навчального закладу, ознайомили учнів з умовами проходження навчання, практичних занять, зупинилися на характеристиці кожної професії, радили учням навчатися там де живуть. Все велике починається з малого, тому найкращим керівником є той хто починав свій трудовий досвід з робітничої професії.

Категорія: Новини | Переглядів: 362 | Додав: liceumsv1171 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar