Головна » 2019 » Февраль » 27 » Готуємось до атестації. Приймаємо участь у вебінарі.
09:23
Готуємось до атестації. Приймаємо участь у вебінарі.

27.02.2019 р. відбулися творчі звіти педагогічних працівників, що атестуються, а саме:

- Похил В.В. – старший майстер (атестується на відповідність займаній посаді);

- Курчак М.Д. – майстер виробничого навчання (на присвоєння педагогічного звання «майстер в/н ІІ категорії»);

- Дьолог В.В. – викладач математики (атестується на відповідність раніше присвоєній категорії «спеціаліст вищої категорії» та педагогічного звання «старший викладач»).

Викладач фізики Лакатош В.М., (атестується на відповідність раніше присвоєній категорії «спеціаліст вищої категорії» та педагогічного звання «старший викладач») провів відкритий урок в групі №2 на тему: «Модель ідеального газу. Тиск газу». Мета уроку: ознайомити учнів із рівнянням, що описує властивості речовин у газоподібному стані.

 

Присутніми були:

  • Войченко Л.П. – методист навчально-методичного центру ПТО в Закарпатській обл.,
  • Власик О.В. – директор ліцею,
  • Білас Ю.В. – заступник директора з НР,
  • Курчак М.Д. – в.о. методиста ліцею,
  • Дьолог В.В., Липчак С.Ю. – голови методичних комісій.

Відкритий урок та творчі звіти пройшли у відповідності з вимогами. Окрім того присутні могли ознайомитися з методичними напрацюваннями всіх педагогічних працівників, що атестуються в поточному навчальному році.

Методист НМЦ ПТО, Войченко Л.П., провела заняття постійного семінару для новопризначених заступників директорів із навчально-виробничої роботи та старших майстрів ЗП(ПТ)О, що відбувся відповідно до річного плану спільної роботи департаменту освіти і науки Закарпатської облдержадміністрації та Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області.

На семінарі розглядалося важливе питання управлінської діяльності заступника директора з НВР і старшого майстра – планування роботи як однієї зі складових функції управління. У заході, що відбувся в режимі онлайн, взяли участь педагогічні працівники із шести закладів освіти зі стажем роботи на посадах до 3-х років. Від нашого навчального закладу були учасниками семінару в.о. заступника директора з НВР Дрозд І.І. та старший майстер Похил В.В.

Категорія: Новини | Переглядів: 450 | Додав: morishka25 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar