Головна » 2018 » Апрель » 20 » День відкритих дверей
08:56
День відкритих дверей

20 квітня 2018 року у Свалявському професійному будівельному ліцеї відбулося традиційне свято – День відкритих дверей. Навчальний заклад приймав у своїх стінах дев’ятикласників зі шкіл району та область. Школярі мали змогу ознайомитися із виставковими експонатами технічної творчості, а також подивилися святковий концерт, підготований майстром виробничого навчання Плоскіною Е.С., викладачем Івановою Н.О. та учнями груп №25, 18, 10 та 11  

Гостей було ознайомлено з професіями, які можна здобути в ліцеї, позаурочною роботою гуртків, спортивних секцій та волонтерською діяльністю. Під час проведення заходу було представлено книгу «Пам’ять про подвиг», співавтором якої є учениця групи 4, голова учнівського самоврядування Свалявського ліцею Дзямко Валентина .

Дівчата з групи №25 та хлопці з груп №18 та №11 підготували гумористичні сценки «Коли ти перший раз в ліцеї», «Що роблять українські жінки, коли чоловіки на заробітках», виконували пісні «Хто як не ти?» та «Човен» на слова Івана Франка у супроводі гітари, танцювали сучасні танці.      

 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 560 | Додав: morishka25 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar