Головна » 2019 » Февраль » 14 » ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА
16:15
ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА

Спочатку глядачів розважали гуртківці "Поетичного сузір`я",які показали публіці свою версію телепрограми "Давай одружемося" та гумористичний діалог невістки і свекрухи.

Згодом розпочалася концертна прогама для гостей. За допомогою жеребкування було створено 5 пар,які змагалися за звання містера Валентина та міс Валентина. Журі (директор ліцею Власик О.В.,заступник директора з НР Білас Ю.В. та старший майстер Похил В.В.) за підсумками чотирьох конкурсів ("Інтереси партнера","Мої таланти",Я-найшвидший" та "Танцюють всі") визначило переможців і нагородило їх решту учасників призами.

У перервах між конкурсами глядачі слухали про традиції святкування Дня закоханих у різних країнах світу,дивилися цікаві і веселі відео "Як поводяться дівчата і хлопці на побеченні","Історія однієї любові",а також мали змогу переглянути спецрепортаж учнів робітників ліцею "Що таке любов?"

Не обійшлося і без пісень. Учень групи №11 Габор Давід виконав пісню "Карі очі",а учениці з групи №25 потішили публіку композицією на слова відомого поета Сергія Єсеніна "Заметался пожар голубой".

            

            

            

 

Категорія: Новини | Переглядів: 496 | Додав: liceumsv1171 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar