Головна » 2018 » Март » 21 » 20.03.2018р.
15:01
20.03.2018р.

Для досягнення навчально-методичної мети викладач використовує сучасні інноваційні  методи, засоби  ІКТ. На етапі актуалізації опорних знань учні складають дидактичні пазли на знання точок для припинення артеріальних кровотеч. На етапі формування нових знань  викладач майстерно поєднує  словесні методи  (пояснення)  з відео  майстер-класами від лікаря  Ростислава Валіхновського,  відеоматеріалами правил надання першої медичної долікарської допомоги при кровотечах різних видів, отруєннях, опіках.  На етапі закріплення  нових знань  використовується  інтерактивна вправа «Навчаючи – вчуся»,  практичний тренінг  із накладання джгута,  пов’язок.  

За статистикою в Україні,   в середньому, щорічно на виробництві реєструвалось 12,7 тис. нещасних випадків, в яких травмувалось 13,0 тис. працівників. 
Майже кожний десятий нещасний випадок закінчувався смертельним наслідком, причому питома вага таких випадків у загальній кількості нещасних випадків на виробництві протягом зазначених років постійно зростає.
Сьогодні учні отримали знання, які, можливо, у майбутньому  збережуть чиєсь життя і здоров’я.  
А що може бути ціннішим?

Категорія: Новини | Переглядів: 547 | Додав: liceumsv1171 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar